Video. Avionului companiei Tarom, care face cursa Satu Mare – București, i-au explodat roțile. Șocul pasagerilor la aterizare

0

Un sătmărean, pasager, în cursa Satu Mare – Bucureșți din această seară, susține că roțile avionului ar fi explodat după ce au ajuns la destinație, pe un aeroport din București și cere o anchetă în acest sens.
Din fericire, aterizarea nu a întâmpinat probleme, însă patru roți au explodat, ceea ce ar fi putut să ducă că la un dezastru la momentul aterizării.

,,Solicit in mod public o ancheta extrem de amanuntita la Tarom si la Compania Aeroporturi Bucureşti.
In urma cu cateva minute, a aterizat la Bucuresti cursa Tarom de la Satu Mare.
Este inadmisibil ca toate cele 4 roti din spate sa explodeze.
Acesta este rezultatul incompetentei promovate la nivelul Ministerului Transporturilor si a conducerii companiilor mentionate”, afirmă un sătmărean, pasager al zborului Satu Mare – București de astăzi

Stiripesurse.ro informează că astăzi, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare – București Henri Coandă, s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare, informează CNAB, potrivit Mediafax.

Aeronava, de tip ATR 42, avea 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R). Traficul pe aeroport nu a fost afectat, precizează compania. Evenimentul este investigat de AIAS.

Publicată de Ciprian Dan Costea pe Marţi, 9 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.