A fost nevoie de proteste și roți sparte pentru ca sătmărenii să fie luați în seamă. Start lucrărilor de întreținere pentru coșmarul șoferilor – DJ 193

0

A fost nevoie de nervi întinși la maxim, proteste și o mulțime de roți sparte pentru a se găsi o soluție, cel puțin temporară, dar care să ajute șoferii, pentru DJ 193A Satu Mare – Tătărești. Sătmărenii au cerut în repetate rânduri Consiliului Județean să intervină cu lucrări de întreținere cel puțin, după ce lucrările de care se ocupa constructorul Tehnic Asist au fost oprite. Vă reamintim Tehnic Asist a intrat în insolvență, acesta fiind motivul pentru care lucrările de reparație la drumul devenit coșmarul șoferilor Dj 193 A, au fost oprite.

Consiliul Județean a anunțat că începând de astăzi, pe acest tronson se vor executa lucrări de întreținere cu așterneri de emulsie și criblură. Rolul acestei categorii de lucrări este de a proteja stratul de piatră spartă, să-l impermeabilizeze, să asigure condiții mai bune de circulație și să reducă cantitatea de praf ridicată în atmosferă.

Ca urmare a acestor lucrări, șoferilor li se recomandă să respecte viteza maximă de circulație admisă ținând cont de starea părții carosabile și trebuie să știe că există riscul de producerea unor accidente prin antrenarea criblurii de autovehicule, de reglementările legale cu privire la viteza de circulație în intravilanul, respectiv extravilanul localităților precum și de faptul că în zonele de lucru circulația rutieră va fi restricționată suplimentar.

,,Menționăm că această categorie de lucrare este o lucrare de întreținere”

Totodată au fost vizualizate starea unor drumuri județene în zona Careiului pe care vor începe lucrări de întreținere, respectiv pe drumul județean DJ 196B Petrești – Sanislău – Ciumești – Berea – Foieni și pe DJ 108C Urziceni – Cămin – Căpleni – Carei.

În următoarea perioadă vor fi executate lucrări de întreținere a drumurilor pe următoarele trasee: DJ 193 Satu Mare – Borlești, DJ 193A Satu Mare – Tătărești, DJ 109M Halmeu – Tarna Mare, DJ 109J Racșa – Racșa Vii, DJ 109L Boinești – Călinești, DJ 197 Pășunea Mare – Călinești, Vama – Valea Măriei – Tur, DJ 109K Orașu Nou – Remetea, Boinești – Cămărzana, DJ 194A Satu Mare – Micula, DJ 194B Ciuperceni – Micula – Bercu, DJ 109G Negrești Oaș – Luna Șes, DJ 109N Acâș – Unimăt – DN 19F, DJ 196 Satu Mare – Corund – Bogdand – Hodod, DJ 195A Acâș – Giungi – Ghirișa, DJ 193B Crucișor – Poiana Codrului – Bârsău de Jos și DJ 196A Stâna, anunță Biroul de Presă al CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.