Shopping City Satu Mare oferă premii și reduceri de până la 70 %, în acest weekend. Caută în piscina cu bile premiul tău!

0

E summer party la Shopping City Satu Mare, iar organizatorii invită sătmărenii să se răcorească cu super premii în weekendul 12-14 iulie a.c. 

Organizatorii anunță reduceri de până la 70 %, iar pe lista reducerilor nu se află doar obiecte vestimentare sau produse cosmetice, ci și vacanțe care pot fi achiziționate la super prețuri doar în acest weekend.

În perioada 12-14 iulie, cine cumpără de minimum 150 lei din Shopping City Satu Mare și merge în aceeași zi cu bonurile de cumpărături la Info Point, caută în piscina cu bile premiul său.

Ce poți câștiga: 6 cine la Capricci, 10 brățări de aur cu șnur Roza Oro, 50 de vouchere de 20 de lei oferite de Carrefour, 20 de vouchere în valoare de 50 de lei oferite de Hervis, 20 de vouchere KIK, 5 vouchere New Yorker, 9 vouchere LC Waikiki și alte sute de premii oferite de Esența Plant, dm, Noriel, Kenvelo, Unique, Optica Express, Fashion Avenue, Kinder Corner, Benvenuti, CCC, Dabo Doner, French Food, IKOS, Magic world, Lee Cooper, Sensiblu, Yves Rocher, Pepco, 5asec, Nobila Casa, TimeOut.

Bonurile de cumpărături pot fi utilizate exclusiv în ziua în care au fost emise și pot fi cumulate maxim 2 bonuri emise din Shopping City Satu Mare în valoare totală de minimum 150 lei.

Te poți bucura nu doar de reduceri și cocktailuri gratuite, ci și de muzică bună mixată de DJ și multe surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.