Foto&Video. Mr. Piano, atracția StreetMusic Festival, a oferit sătmărenilor o plimbare cu piano-taxiul

0

După cum bine știm cu toții, în acest weekend, Satu Mare devine capitala muzicii și a artelor stradale. Vineri, sâmbătă și duminică,adică între 12 și 14 iulie, la noi în oraș sosesc artiști din toate colțurile lumii cu peste 120 de prestații artistice de excepție. Vor fi nu mai puțin de șapte scene amplasate.

În această după-masă, pe pasajul Corneliu Coposu și-a făcut apariția unul dintre cele mai așteptate momente de la StreetMusic Festival: Piano-taxiul.
Ținând cont de succesul pianistului din 2018, primăria a pregătit publicului sătmărean, în special copiilor, o plimbare cu pianul.

Evenimentul a fost promovat și în orașele apropiate, într-un mod inedit: ambasadorul nostru Mr. Piano, pianistul pe roți, a promovat evenimentul la Nyíregyháza, Carei, Oradea și Cluj-Napoca acolo, unde, toți cei care l-au întâlnit și-au făcut poze cu el.

La fel s-a întâmplat și la Satu Mare. În special cei mici au fost atrași de pianul pe roți care a făcut înconjurul orașului.

Sătmărenii aflați la terase au fost atât de încântați de ce văd și aud au aplaudat momentul, iar Piano-taxiul și-a continuat drumul în ropote de aplauze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.