Succesul companiei de uleiuri Ardealul Carei: Se află în top 25 exportatori cu capital românesc

0

Producatorul de uleiuri Ardealul Carei, exporturi de 116 milioane de lei in 2018. Compania se afla in top 25 exportatori cu capital romanesc

Ardealul Carei este unul dintre cei mai mari producă­tori de uleiuri vegetale de pe plan local, a realizat în 2018 ex­porturi de 116 mi. lei. Cei mai mari jucători din econo­mie. Astfel, exporturile au reprezentat aproape 49% din cifra de afaceri a producătorului de 239 mil. lei realizată în 2018, potrivit zf.ro.

Prezenţa producătorului de uleiuri la export vine în contextul unei pieţe în care giganţii Expur şi Bunge s-au concentrat pe consolidarea mărcilor Untdelemn de la Bunica, respectiv Floriol şi Unisol. Astfel, împreună au ajuns să realizeze aproape jumătate din vânzările de uleiuri de pe piaţă cu toate produsele pe care le au.

Pe de altă parte, Ardealul nu are un brand la fel de cunoscut în magazine ca principalii competitori. Pentru 2019, compania şi-a bugetat exporturi mai mari, de 130 de milioane de lei. Conform celor mai recente date, Ardealul este cel mai mare exportator cu capital românesc din judeţul Satu Mare şi se află în top 25 exportatori cu capital românesc din economie.
Sursa foto: ardealul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.