Video. Sătmărenii cer explicații! Se fac lucrări pe Dj 193, dar craterele din Corod și Culciu rămân?!

0

Pe drumul Dj 193 au început lucrări de reparare a craterelor care i-a lăsat pe mulți sătmăreni cu roțile de la mașini sparte în urmă cu câteva săptămâni. Dacă începând din Păulești s-au făcut lucrări de reparație a drumului și în localitățile imediat următoare, în localitatea Corod ele s-au oprit.

Surprinzător este faptul că după ce lucrările s-au oprit la Corod, ele continuă în prezent de la Cărășeu. Practic, s-au omis, din nu știm care motive, localitatea Corod și Comuna Culciu, acolo unde imaginile cu drumul DJ 193 sunt dezolante.

Acest fapt nu a trecut de ochii vigilenți ai sătmărenilor care s-au săturat să-și distrugă mașinile pe drumurile județului și ne-am semnalat imediat ,,ciudățenia”. Un cititor a povestit că a văzut cu proprii săi ochi cum peste aceste localități pline de cratere nu s-au efectuat lucrări de reparație, însă, ne asigură că lucrările continuă de la Cărășeu. Situația este de neînțeles în condițiile în care și localitățile Corod și Culciu fac parte din același tronson de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.