Amendă colosală pentru un fast-food din Satu Mare! Mai multe nereguli descoperite la o fermă de porci

1

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au aplicat amenzi colosale pentru un fast-food din Satu Mare și o fermă de porci din Corund în urma mai multor nereguli găsite în perioada 5-11 iulie a.c.

Un fast-food din municipiul Satu Mare a fost sancționat cu o amendă de 10.000 de lei pentru că nu a respectat normele stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare și depozitare a produselor alimentare. Iar o fermă de porci din Corund a fost amendată cu suma de 24.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor sanitar veterinare în zonele de protecție antiepizootică și nerespectarea măsurilor de profilaxie generală specifice dispuse de autoritățile sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor în exploatațiile de animale.

1 COMENTARIU

  1. poza aceasta apartine restaurantului primo fast food DE PE strada romancierilor 13 . Consideram ca sunt lezate interesele prin publicarea acestei fotografii din interiorul unitatii pe siteul dvs si vom lua masurile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.