Atenție la escrocii care vă bat la ușă și vă cer bani! Ce metoda de a înșela sătmărenii au găsit cei care sunt certați cu munca

0

Mai mulți sătmăreni ar fi fost înșelați de falși muncitori ai primăriei, rezultă dintr-un comunicat al Primăriei Municipiului Satu Mare. Se pare că indivizii pretindeau că sunt angajați ai instituției, în această perioadă executându-se lucrări de reparație a trotuarelor în municipiu, și le cereau locatarilor blocurile din apropiere să plătească sume de bani pentru realizarea acestor lucrări. Primarul Kereskenyi Gabor susține că acești indivizi nu sunt angajați ai primăriei, ci niște escroci, iar pentru lucrările care se realizează în oraș, cheltuielile sunt achitate din bugetul local.
Ce
,,Primăria Municipiului Satu Mare execută lucrări de reparații a străzilor și trotuarelor de pe raza municipiului Satu Mare, acestea fiind achitate din bugetul local. Nici un reprezentant al Primăriei Municipiului Satu Mare NU solicită cetățenilor sume de bani pentru realizarea acestor lucrări sau pentru realizarea altor lucrări pe domeniul public sau privat. În cazul în care vi se solicit sume de bani, vă rugăm să nu dați curs acestor solicitări și să anunțați de îndată Primăria Municipiului Satu Mare precum și instituțiile competente”, este anunțul primăriei Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.