Tânăr sătmărean găsit vinovat pentru un furt vechi de 3 ani, în Cluj-Napoca. Culmea, acesta se află închis în prezent pentru o altă infracțiune

0

Un tânăr din județul Satu Mare a fost găsit vinovat de un furt vechi de 3 ani, comis în Cluj-Napoca.În prezent, tânărul ispășește o altă pedeapsă în penitenciar. 

Monitorulcj.ro informează că un tânăr din comuna Vetiș, în vârstă de 22 de ani este autorul unui furt vechi de trei ani în Cluj-Napoca. Potrivit IPJ Cluj, la data de 11 iulie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de Poliţia Cluj-Napoca, a fost identificat un bărbat de 22 de ani, din comuna Vetiş, județul Satu Mare, bănuit de comiterea unui furt.

Acesta este bănuit că, în luna iulie 2016, prin tăierea unui lacăt, ar fi pătruns într-o boxă situată la subsolul unui imobil de pe strada Cernei, din municipiul Cluj-Napoca, iar din interior ar fi sustras mai multe undiţe şi alte accesorii de pescuit, în valoare de circa 3.000 de lei.

Culmea este că, în prezent, tânărul este încarcerat pentru o altă faptă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, precizează aceeași sursă.

Sursa foto: provincial.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.