Accident grav pe DN19 A. O persoană a rămas încarcerată, după ce mașina s-a răsturnat

0

Accident rutier cu doua victime pe DN19 A, spre Petea. Una dintre acestea a rămas captivă în mașină , după ce autoturismul s-a răsturnat, în urma coliziunii cu un panou publicitar.

În această dimineață, 13 iulie,  la ora 06:48, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane care a rămas blocată într-un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a petrecut pe DN19A (spre Petea), autoturismul răsturnat intrând în coliziune cu un panou publicitar.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, autospecială de stingere, o ambulanță SMURD- TIM și un echipaj medical cu ambulanță aparținând SAJ Satu Mare. Au fost identificate 2 victime, dintre care una a ieșit singură din autoturism, iar una încarcerată.

S-a intervenit cu accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea persoanei blocate în autoturism. Ambelor victime, găsite conștiente, însă cu multiple traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, potrivit ISU Someș Satu Mare.

Accident grav pe DN19 A. O persoană a rămas încarcerată, după ce mașina s-a răsturnat 1 Accident grav pe DN19 A. O persoană a rămas încarcerată, după ce mașina s-a răsturnat 2 Accident grav pe DN19 A. O persoană a rămas încarcerată, după ce mașina s-a răsturnat 3 Accident grav pe DN19 A. O persoană a rămas încarcerată, după ce mașina s-a răsturnat 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.