Accident grav pe DN19 A. O persoană a rămas încarcerată, după ce mașina s-a răsturnat

0

Accident rutier cu doua victime pe DN19 A, spre Petea. Una dintre acestea a rămas captivă în mașină , după ce autoturismul s-a răsturnat, în urma coliziunii cu un panou publicitar.

În această dimineață, 13 iulie,  la ora 06:48, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane care a rămas blocată într-un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a petrecut pe DN19A (spre Petea), autoturismul răsturnat intrând în coliziune cu un panou publicitar.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, autospecială de stingere, o ambulanță SMURD- TIM și un echipaj medical cu ambulanță aparținând SAJ Satu Mare. Au fost identificate 2 victime, dintre care una a ieșit singură din autoturism, iar una încarcerată.

S-a intervenit cu accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea persoanei blocate în autoturism. Ambelor victime, găsite conștiente, însă cu multiple traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, potrivit ISU Someș Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.