Interviu. O poveste de succes: Ioana Călin, talent made in Satu Mare

0

Când talentul, munca și perseverența se întâlnesc, ies lucruri minunate, rochii minunate. Din mâinile magice ale Ioanei Călin, ies numai mirese prințese, indiferent de modelul rochiei pe care acestea le aleg.
Am invitat-o pe Ioana Călin, cel mai bun designer de rochii de mireasă din România, o spun cei din domeniul modei, nu doar noi, la un interviu despre carieră, începuturile sale în modă și cum reușește să împace viața de familie cu meseria.
Pe Ioana n-am mai văzut-o din 2017, ca tot pe vremea aceasta, atunci când atelierul ei se afla într-o altă locație și era mama unui singur copil. De atunci, atât viața de familie, cât și cariera ei s-au schimbat.
Cu doi copii, un băiat în vârstă de 4 ani și o fetiță de abia 3  luni și jumătate, Ioana Călin povestește că nimic nu i se mai pare greu. Este designerul preferat al mireselor din Satu Mare, însă, talentul său i-a adus aprecieri și din afara țării.
Numită de mai multe ori, la importante evenimente de modă, ,,cel mai bun designer de rochii de mireasă din România”, Ioana și-a deschis un magazin în frumoasa Italia. Din fericire, munca și talentul îi sunt răsplătite, iar la 3 luni de la deschiderea magazinului, se bucură de o mulțime de comenzi și din Italia. Desigur, planurile ei nu se opresc aici. A lansat de curând și o linie de rochii pentru fetițe care îi poartă numele fetiței sale: Lana by Ioana Călin.

Vă invităm la un interviu relaxant, cu o Ioana extrem de caldă si deschisă despre cum face mii, zeci de mii de mirese fericite. Iată ce-a ieșit!


Sursa foto: Facebook/Ioana Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.