Cum l-a lăsat Ferarri-ul în pană pe șosele pe Patrick certezanul. Bolidul de sute de cai putere, tras pe dreapta, nu a trecut neobservat

0

Totul s-a întâmplat pe DN18 Sighetu Marmației – Baia Mare, pe raza localității Vadu Izei, acolo unde Patrick, cel care a devenit celebru mai întai la televiziunile naționale grație averii sale obținute la muncă în Londra, acolo unde muncesc cei mai mulți certezeni. Aflat în weekend-ul care a trecut în Maramureș, Patrick, pe numele său real Petrică Dole, a rămas cu bolidul său în pană.

Sighet247 afirmă: Imagini foto și video inedite am primit de la cititorii noștri din Maramureșul Istoric. Aceștia l-au surprins pe celebrul Vasilică Ceterașul, cunoscut de la emisiunea Românii au talent, alături de cumătrul lui, uitându-se cu ”jind” la bolidul cu sute de cai putere, cum a rămas fără nici măcar cal putere.

Finul Ceterașului din Maramureș, Patrick din Certeze, cel care se duce până la Monaco să bea o cafeluță, au fost surprinși în imagini video în care ”admirau” Ferarri-ul tras pe dreapta cu ambele uși ridicate și capota față sus.

E drept nu cautau ei ceva pe la motor, dar cert este ca în portbagaj căutau de zor. Mai mult, în sprijinul celor doi a venit și un BMW X6 precum și o autoutilitară.

În cazul în care cineva credea că astfel de mașini nu te pot lăsa în pană când “ți-e lumea mai dragă”, se înșeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.