Ovidiu Z., unul dintre suspecții jafului de la un amanet din Satu Mare a împărțit opinia publică în două! Ce spun sătmărenii

0

Este printre primele dăți, dacă nu chiar prima dacă, când un suspect de tâlhărie, la nivel de Satu Mare, împarte opinia publică în două. Ovidiu Z.,un tânăr în vârstă de 30 de ani, originar din comuna Turț, stabilit în municipiul Satu Mare și cunoscut ca un activist civic și implicat în mai multe cazuri umanitare este suspectat, alături de un alt tânăr, F. Szilard în vârstă de 28 de ani, au dat spargere la un amanet din municipiu Satu Mare în dimineața de 13 iulie a.c, în jurul orei 08:00.

În prezent, cei doi complici se află sub arest preventiv după ce, polițiștii, cu ajutorul unui paznic al amanetului, au reușit să-i prindă pe cei doi imediat după atac.
Ovidiu Z., este suspectat că ar mai fi comis un alt jaf în urmă cu câteva săptămâni la cazino din municipiul Satu Mare.

Cu toate acestea, o parte dintre sătmăreni îl apără pe Ovidiu Z., cel care le-a declarat război primarului Kereskenyi și șefului CJ Pataki Csaba, pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, atunci când nimeni nu a făcut-o. Acesta și-a exprimat public în repetate rânduri nemulțumirile sale la adresa celor din fruntea orașului pentru că se află la coada clasamentului în topul celor mai dezvoltate orașe din România. Ovidiu Z., a participat de-a lungul timpului la mitinguri organizate în oraș și a fost unul dintre cei mai mari critici ai celor care conduc orașul. Pentru toate acestea, o parte dintre sătmăreni încă îl admiră.

În ultima sa postare pe Facebook, de pe 12 iulie a.c., acesta și-a asumat că va bloca Aleea Timișului nr. 2 din Satu Mare, dacă nu până marți, 16 iulie a.c., nu vor peticii craterele formate, dar n-a mai apucat. Duminică a fost reținut alături de complicele său.

Regretul a o parte dintre sătmărenii este că nimeni nu va mai avea curajul și vehemența pe care Ovidiu Z. a avut-o la adresa celor din conducerea județului.

Cu toate acestea, Ovidiu Z. este suspectul a două jafuri în municipiul Satu Mare într-o singură lună. Potrivit PresaSm, acesta, împreună cu complicele lui, F Szilard, și-au recunoscut fapta din 13 iulie a.c.. Unul dintre aceștia afirmând la momentul reținerii faptul că societatea l-ar fi împins, acesta fiind, cel mai probabil, Ovidiu Z.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.