Șoferul fugar care l-a ucis pe tânărul din Călinești-Oaș se află în arestul poliției belgiene

0

Șoferul fugar care a ucis un tânăr de doar 21 de ani din comuna Călinești-Oaș, județul Satu Mare, la Bruxelles, în capitala Belgiei și a fugit de la locul accidentului este în custodia poliției. Bărbatul s-a predat după mai bine de 24 de ore de când l-a lăsat fără suflare pe sătmărean pe o trecere de pietoni din centrul orașului Bruxelles.

Tragedia s-a produs duminică, ora 4.45 pe un bulevard din Bruxelles, Capitala Belgiei. Birtoc Ioan P., un tânăr de 21 de ani din Călinești Oaș a fost lovit în plin de o mașină, chiar în centrul orașului, pe trecerea de pietoni.

După accident, șoferul și-a continuat drumul. Echipele de intervenție l-au găsit pe român întins pe asfalt, iar în jurul său erau câteva bucăți desprinse din mașina care îl lovise. Din nefericre, tânărul a fost grav rănit și a murit la locul accidentului.
Ziarul dh.be afirmă că poliția belgiană a lansat o amplă acțiune de căutare a șoferului care l-a ucis pe Ioan la doar 21 de ani, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit televiziunii belgiene RTL, după ce au fost analizate înregistrări de pe camere de supraveghere, a fost găsită mai întâi mașina, la 24 de ore după accident. Mașina, care suferise avarii în urma impactului, era abandonată pe o stradă. În cele din urmă și șoferul s-a predat poliției.
Cel care l-a lovit pe Ioan este un un tânăr de 24 de ani.

Șoferul a fost acuzat de omor, fugă de la locul accidentului și punerea în pericol a vieților pietonilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.