Sătul de lipsuri, un bărbat a donat o ambulanță orașului natal, din banii munciți în străinătate

0

Un bărbat din Sighetu Marmaţiei a donat o ambulanţă oraşului natal, din banii munciţi în străinătate.

După ce a muncit mai mulți ani peste hotare, maramureșeanul a cumpărat o ambulanţă pe care a donat-o Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei.

Bărbatul, pe numele său Liviu Bledea, a decis să facă o faptă bună, sătul de lipsurile cu care ne confruntăm în sistemul de sănătate. Pentru că a reușit să stângă mai mulți bani și a avut putere să muncească, bărbatul a decis să sară în ajutorul comunităţii sale.

“Modelul de dăruire pe care ni-l oferă cei din jurul nostru trebuie să ne fie pașii pe care îi facem în viață cu aplecare spre binele aproapelui. Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu a faptului că orașul nostru are mulți oameni cu suflet mare, mulți oameni dispuși să-i ajute pe alții fără să aștepte nimic în schimb. Din banii pe care i-a câștigat în străinătate,a cumpărat o ambulanță pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmației.
Faptele săvârșite cu gândul la binele celor din jur nu trebuie trecute cu vederea. Prin puterea exemplului putem schimba o lume întreaga!
Felicitari, Liviu și mulțumirile noastre!”, a declarat Dana Onița-Ivașcu, consilier local Sighetu Marmației, pentru emaramures.ro.

Sursă foto: emaramures.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.