Picturi și sculpturi impresionante realizate la Tabăra Internațională de Creație a artiștilor plastici

0

Tabăra Internațională de Creație a artiștilor plastici, la Ardud Vii și Viile Satu Mare a avut loc în perioada 817 Iulie a.c., în comuna Viile Satu Mare și Ardud Vii.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în colaborare cu Asociația Culturală ”Sătmărenii” și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, a organizat în perioada 8- 17 iulie 2019 în comuna Viile Satu Mare și la Ardud Vii, o tabără Internațională de Creație a artiștilor plastici – Sătmărenii.

Anul 2019, s-a mai lăsat încă odată ademenit în pânza fără păianjeni a culorilor și formelor, prin care un grup de artiști din România, SUA, Bulgaria, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova au filtrat luminile unei veri domoale.
Tabăra din acest an a fost mult mai interesantă decât cele precedente dar artiștii aflați în Tabăra de pictură de la Ardud Vii și Viile Satu Mare.

Mulți dintre cei de-ai locului se vor recunoaște în aceste lucrări, alții vor putea admira măiestria unor artiști care au sublimat, ceea ce ochiul grăbit poate că nici nu mai observă.

Tot în cadrul acestei manifestări, se va organiza o expoziție colectivă în Galeria de Arte a Centrului de Creație și se va lansa un album care va cuprinde cele mai reușite lucrări ale artiștilor prezenți în tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.