Ediție spectaculoasă a Festivalului MedievArtFest Ardud, în 20 de poze impresionante

0

Timp ce trei zile, în perioada 19-21 iulie a.c., la Ardud s-a desfășurat poate cel mai spectaculos și deosebit eveniment din județul Satu Mare. Festivalul MedievArt Fest de la Ardud a ajuns la ediția cu numărul VII și ca de fiecare dată, s-a bucurat de audiență pe măsură. Festivalul Medieval de la Ardud a devenit în decursul anilor un eveniment de interes național, ba chiar internațional. Și anul acest, ca și în anii precedenți, mii de persoane au vizitat  Cetatea Ardudului pentru atmosfera medievală. Cavaleri și domnițele au fost nelipsiți și anul acesta, iar festivalul a arătat încă o dată această parte din istorie.

Mai multe ordine de cavaleri din mai multe orașe au fost prezenți la Ardud pentru a pune în scenă diferite spectacole și demonstrații. Au fost trupe de dans, arcași, cavaleri, domnițe, simboluri și pictură medievală, jocuri, ritualuri, magie și astrologie, tehnici de luptă medievală și multe alte simboluri și elemente care au făcut parte din această epocă fascinantă.

Tema aleasă pentru ediția de anul acesta,”Alchimie, magie, astrologie”, a fost una deosebită, exact așa cum au anunțat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma și organizatorii.

Directorul artistic al festivalului a fost regizorul și actorul din Târgu Mureș, Liviu Pancu, invitat de seamă în fiecare an la festival.

MedievArtFest Ardud 2019 a fost un spectacol de costume de cavaleri și haine medievale. Vă lăsăm câteva imagini pentru cei care au pierdut ediția de anul acesta.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.