Vin prezidențialele! Noi promisiuni deșarte marca PSD – Autostrada Nordului în patru ani?

0

Pentru că se apropie alegerile prezidențiale, PSD-ul pe pus pe fapte mari. Mai exact, vor să facă pe ultima sută de metri, ce n-au făcut în cei trei ani de când guvernează: autostrăzi. Autostrada Nordului, căci ea ne interesează în mod special, este promisă de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în 4 ani – termenul de execuție. Prezent vineri la Bistrița, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a anunțat că până pe 15 august, va fi lansată documentația pentru Autostrada Nordului, Petea-Suceava.
Traseul Autostrăzii Nordului începe de la Vama Petea și continuă pe traseul Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava. Termenul de execuție este de patru ani, potrivit bistriteanul.ro

“Anunțasem inițial că undeva în luna septembrie vom lansa documentația pentru Autostrada Nordului. (…) Am discutat și cu compania și cu cei de la achiziții, am trezit pe toată lumea aseară, azi noapte – pana pe 15 august lansăm documentația pentru Autostrada Nordului. Așa am promis, așa vom face. Domnului primar de la Beclean i-am spus așa: că în momentul în care finalizează documentația, studiul de fezabilitate, pentru că s-a angajat să-l facă dânsul, în două luni de zile lansăm noi proiectarea și execuția’, a declarat ministrul Cuc.

Foto: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.