Fabulos! Taximetrist sătmărean lăsat 3 luni fără permis după două croissante

Un taximetrist a povestit pentru Informația tv, cum a  fost lăsat fără permis de conducere după a mâncat două croissante.

Taximetristul lucrează doar de noapte, iar în noaptea de sămbătă spre duminică,  la ora o1:00, și-a cumpărat dintr-un peco, un pachet de croissante cu vin spumant/șampanie/cremă albă. Câteva minute mai târziu, la controalele polițiștilor rutieri, aparatul alcooltest la care a fost supus, a arătat o alcoolemie de 0.07.

Bărbatul a mărturisit că este taximetrist de mult timp, este un om responsabil și tatăl a 3 copiii. Surprins de întâmplare, bărbatul a declarat că i se pare inadmisibil că pe pachet nu este scris faptul că nu este permis să urci la volan dacă ai consumat astfel de produse.

Bărbatul s-a ales cu permisul suspendat pentru 3 luni și 600 de lei amendă după două banale croissante cu vin spumant, informează aceeași sursă.

Interesant este faptul că până la o alcoolemie de 0, 10, permisul nu ar trebui suspendat, potrivit protocolului închieiat între Medicina Legală și Direcția de Poliție Rutieră.

Foto: motivatweet.com

Recommended For You

About the Author: Redacția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *