În loc să treacă Vama Petea, doi tineri au fost trimiși după gratii!

0

Polițiștii de frontieră Petea au identificat și predat autorităților competente doi bărbați, un sucevean și un maramureșan, căutați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier și contrabandă, dar și pentru tulburarea ordinii publice.

Primul bărbat, V.S, în vârstă de 31 de ani din județul Maramureș a fost depistat pe data de 22 iulie a.c., în județul orei 18:00, pe comunicația Dorolț-Petea, fără documente de identitate asupra lui.

Pe numele său a fost emis un mandatat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul din Maramureș va petrece 7 luni după gratii.

Și în dimineața zilei de ieri, 23 iulie a.c., la ora 01:00, polițiștii de frontieră Petea au depistat un bărbat, de această dată, un sucevean în vârstă de 27 de ani, care era căutat de autorități. Acesta avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani, 10 luni și 2 zile pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost predat mai departe unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.