Kereskenyi și Pataki le-au pus botniță comunicatorilor lor – pentru un amărât de salariu de la stat, Alexandra Catargiu și Ciprian Fabian refuză să explice cum a fost prejudiciat bugetul Sătmărenilor!

0

Pentru orice comunicator, esențială este credibiliatea. Această credibilitate vine din CURAJUL de a asuma spunerea adevărului, chiar de a prezenta, meșteșugit, adevărul – inclusiv acela dăunător pentru stăpânii tăi de la stat – în așa fel încât să minimizezi efectul negativ al unor dezvăluiri de presă.

Asta trebuie să facă alde Catargiu și Fabian…

În decurs de nici măcar o săptămână, atât Catargiu, cât și Fabian, au arătat – nu numai că nu știu cum să comunice public, pentru a-și salva stăpânii, care acoperă niște prejudicii impresionante la CJ și Primărie – ci, mai ales, că nu au o minimă onorabilitate de a face pasul înapoi, atunci când șefii lor le cer să saboteze dreptul la informare publică al cetățeanului român.

În concret, vom demonstra în cele ce urmează că cei doi au comportamment de fripturiști: nu iau bani de la stat pentru a comunica în interesul cetățenilor, ci pentru a servi, slugarnic, doi șefi incompetenți…

Din greață față de niște comunicatori plătiți din bani publici ca să informeze Sătmărenii, TRANSPARENT, despre cum conduc orașul și județul politruci, ca Kereskenyi și Pataki, dar, în fapt, ei devin complici la a ascunde modul în care bugetul local și cel județean sunt/au fost prejudiciate, vom evita să-i mai contactăm pentru a ne oferi informații de interes public. De asemenea, cerem, public, Primăriei și CJ ca pe viitor, să nu comunice informații de interes public remise sub forma unor comunicate de presă către Satmareanul.ro prin acești doi…. prin aceștia doi!

Noi servim interesul public, ca atare solicităm onorabilitate în interacțiunile cu noi – cei doi sunt doar doi slujbași slugarnici ai stăpânilor lor politici temporari. Pentru 2 lei salariu de la stat, cei doi sunt capabili să ascundă – la comun cu stăpânii lor politruci temporari – adevărul, pe care Sătmărenii îi plătesc bani serioși – BANI PUBLICI!!! – să-l spună!

Când ajungi atât de jos, e inutil să mai ceri cuiva să te respecte! Fabian și Catargiu ar fi buni de Friss Ujsag sau ceva fundație aservită UDMR, în care se sifonează banii Sătmărenilor, prin decizii aiuritoare de -ale politrucilor aleși eronat pe la Primărie și CJ.

E o rușine cât de jos s – a ajuns! E o rușine cine a ajuns să conducă, în numele Sătmărenilor, orașul și județul!

Ordin pe unitate: ascundem tot, indiferent cine a furat! Acesta e principiul de bază la Primărie și CJ

De curând Satmareanul.ro a prezentat prejudiciile impresionante descoperite de Curtea de Conturi la Primărie și Consiliul Județean.

Vedeți, mai jos, toate detaliile:

Raport de Audit financiar al Curții de Conturi: Sătmărenii au plătit întreținere de spații verzi pe sub zăpadă și tarife ERONAT indexate la salubritate. Prejudiciul: 1 748 000 lei!

Exasperat că am divulgat salariul de nabab pe care-l încasează, Pataki a obligat-o pe Alexandra Catargiu să se facă scut uman între el și presă. DREPT LA REPLICĂ: Ștef a produs prejudiciul invocat de Curtea de Conturi, nu Pataki!

Dată fiind gravitatea celor de mai sus, a solicitat Primăriei și CJ-ul să ne explice dacă au recuperat prejudiciile…

Cererile noastre arată în acest fel…

Sunt formulate, coform Legii 544/2001, legea dreptului la informare publică.

Acum, e adevărat că noi nu luăm bani din bugetul de publicitate al Primăriei și CJ Satu Mare și nici nu suntem plătiți din bani publici să facem trolling de propagandă pe facebook, ca dl. Ciprian Fabian, însă simțim că dl. Fabian și d-na Catargiu îi sfidează pe Sătmăreni, când, la întrebări legitime, refuză să răspundă altfel, decât așa…

Am mai transmis, anterior, celor doi că nu trebuie să fii jurnalist acreditat pentru ca o instituție publică să-ți răspundă la întrebări despre cum risipește banii noștri din taxe și impozite. Însă, deoarece prezentăm adevărul Sătmărenilor, acești politruci de la UDMR și sluguțele lor mercenare plătite din bani publici refuză să prezinte realitatea, așa cum este aceasta. Nu nouă, ci Sătmărenilor!

Toate acestea mai probează ceva: la Primărie și CJ s-a constituit o burghezie bugetară cu obrazul gros, care se alipește, cu nesimțire, la orice satrap, ce ajunge primar sau președinte de CJ și se pune pe devalizat bugetul local… Vă reamintim că, în cazul unui prejudiciu de la CJ, Catargiu și Pataki ne-au remis un drept la replică, prin care ne transmiteau că prejudiciul a fost cauzat de Adi Ștef.

Cu onestitate, noi l-am prezentat și am rugat CJ-ul să spună Sătmărenilor cât au recuperat din prejudiciul lui Ștef și ce alte măsuri au luat, însă aceștia continuă să ascundă adevărul.

E o rușine ce fac acești oameni!

E nevoie de curățenie printre bugetarii aceștia de lux de la Primărie și CJ, care au devenit stăpâni pe banii noștri și care, nu numai că sunt incompetenți și lipsiți de integritate, când folosesc inadecvat banii noștri, dar mai încearcă și să ascundă adevărul, cu tupeu, atunci când sunt prinși că prejudiciază bugetul, sau ascund modul în care alții au furat din acest buget, ADICĂ DIN BUZUNARUL NOSTRU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.