Pe ce loc s-a clasat România, reprezentată de 10 sătmărence, la etapa internațională ,,Prietenii pompierilor”, din Elveția

0

În perioada 15-19 iulie a avut loc etapa internațională a concursului ,,Prietenii Pompierilor”, în Elveția.

Imaginile au fost  surprinse pe parcursul desfășurării etapei internaționale a Concursului Prietenii Pompierilor 2019: deschidere oficială, antrenamente, probe de concurs, festivitate de premiere.

România a fost reprezentată anula acesta, la categoria fete, de un echipaj din Satu Mare. Este vorba despre echipajul de la Palatul Copiilor Satu Mare, care alături de echipajul de băieți al Scolii Gimnaziale ”Ieremia Irimescu” Brusturi (NT) au făcut cinste țarii noastre.

Competiția s-a desfășurat în perioada: 15 – 19 iulie a.c.,la Martigny – Elveția și a aliniat la start 56 de participanți din 23 de națiuni din Europa și din Asia. La finalul celor două probe de o dificultate și rigurozitate foarte mare, echipajul fetelor de la Palatul Copiilor a ocupat locul al 14-lea, dovedind o bună pregătire, concentrare și ambiție. Este o performanță onorantă, atât pentru 10 concurente, dar și pe doamna profesor coordonator Veronica Bancoș, care a reușit de-a lungul carierei sale clasarea de alte opt ori la cel mai inalt nivel al competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.