Pârtia pare că prinde contur la Luna Șes, oare schiem anul acesta? Vin alegerile!

0

Se demareză lucrări de amenajare a pârtiei de la Luna Șes în această perioadă. Viitoare pârtie pare că prinde contur, însă sătmărenii nu au speranțe prea mai că vor schia anul acesta, deși acesta este planul Consiliului Județean Satu Mare, iar asta pentru că deși lucrările de amenajare au fost gata încă din toamna anului trecut, pârtia nu a fost omologată și nu i-au fost făcute teste pentru telescaun.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, a verificat stadiul lucrărilor de amenajare a Pârtiei de schi de la Luna Șes.
Pe viitorul domeniu schiabil sunt în plină desfășurare lucrările de săpare a canalului tehnic pentru pozarea conductelor de alimentare cu apă și aer comprimat, cablurilor de alimentare cu energie electrică și cablurilor de date, aferente instalației de zăpadă artificială și instalației de iluminat, pe ultima porțiune a pârtiei, cea superioară, în lungime de aproximativ 250 de metri.

Toți cei implicați în proiectul de la Luna Șes au discutat despre pregătirea omologării pârtiei de ski, protecție și siguranță pe care executantul urmează să le furnizeze și monteze în perioada următoare, anunță Biroul de Presă al Consiliului Județean Satu Mare.

Poate prezidențialele din toamnă și alegerile locale din vara anului viitor îi vor motiva pe cei implicați, iar pârtia să poată intra în folosință iarna acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.