DJ 193 A va avea, cel mai probabil, constructor nou. Tehnic Asist nu s-a prezentat la executarea lucrărilor!

0

Vicepreședintele Consilului Județean, Ioan Rus a făcut câteva precizări legate de situația drumului județean DJ 193 A Satu Mare – Homoroade în cadrul ședinței de astăzi de la  CJ. După cum am mai informat, la  Tribunalul Botoșani a avut loc prima înfățișare la începutul lunii iunie.

Astăzi, la ședința CJ, viceprimarul Ioan Rus a anunțat că pe drumul Satu Mare – Homoroade s-au executat în perioada aceasta lucrări de întreținere cu piatră și chiar și asfalt.

,,Noi am început un sector experimental. Partea din Amați încolo. Ce vreau să vă informez este următorul fapt: Noi, după ce s-a tăiat cadrul legal de ridicare a suspendării, am dar ordin de începere la drumul de la Homoroade. În momentul de față suntem în faza de începere, constructorul Tehnic Asist să reabiliteze drumul pentru că în instanță s-a tăiat cadrul legal după afișarea (…) a soliției și motivarea ei.”, a declarat vicepreședintele CJ, Ioan Rus.

Vineri, direcția tehnică a făcut o primă verificare să vadă dacă constructorul s-a prezentat să execute lucrarea, nu s-a prezentat.”

Urmează, conform procedurii, să i se dea constructorului Tehnic Asist un termen mult mai scurt. Dacă nu va începe lucrarea în cele din urmă, contractul va fi reziliat. Așa se va lua de la capăt.

,,Vă informez cu ocazia asta că va trebui să mergem pe rezilierea contractului și vom merge pe varianta executant și licitație nouă. În același timp depinde de soluția din instanță pentru că este un termen de 7 zile în care pot depune apel, va continua peocedira judiciară. Suntem pregătiți ca pe partea de intravilan, în toate localitățițile să realizăm anumite lucrări, în așa fel încât să scăpăm de problema prafului”, a conchis Ioan Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.