Liviu Dragnea ar putea rămâne fără „onoare” la Negrești Oaș. S-a depus un proiect de hotărâre prin care se cere retragerea titlului de ”Cetățean de onoare” al orașului

Partidul Național Liberal Negrești Oaș a depus un proiect de hotărâre prin care cere retragerea titlului de cetățean de onoare acordat fostului lider PSD, Liviu Dragnea care actualmente se află închis la Rahova.
Deputatul PNL de Satu Mare Romeo Nicoară a anunțat pe pagina de Facebook că proiectul de hotărâre a fost depus săptămâna trecută și a ținut să-și felicite colegii.

,,Bravo PNL Negrești Oaș!
În cursul săptămânii trecute colegii noștri consilieri locali ai PNL în consiliul local al orașului Negrești Oaș au depus un proiect de hotărâre ce prevede retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea în august 2014.
Evident proiectul de hotarâre conține și decizia ICCJ definitivă, pronunțată în dosarele ce îl privesc pe fostul președinte PSD.
Semn bun la Negresti Oas! 
Nu mai vrem socialiști!

Orașul Negrești Oaș merită mai mult , merită să fie un oraș fără oameni politici certați cu legea. Bravo domnilor consilieri!”, a fost mesajul deputatului PNL Romeo Nicoară.

Cititi si…

DEZONORANT. Slugarnica Fedorca a pus onoarea Oșenilor în genunchi în fața unui pușcăriaș

Negrești – Oaș, Teleormanul de la Satu Mare. Liberalul Adrian Cozma denunță public tentativa jenantă a Aureliei Fedorca (PSD) de a mitui copiii Oșenilor, în ultima zi de campanie electorală

După PNL Negrești-Oaș, și liberalii de la Turnu Măgurele solicită retragerea titlului de cetățean de onoare al lui Liviu Dragnea

Recommended For You

About the Author: Redacția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *