Nu schiem anul acesta la Luna Șes, poate la anul

1

Biroul de presă al Consiliului Județean Satu Mare anunță că astăzi, 1 august 2019, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Alimentarea cu apă potabilă a zonei Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă”. Firma executantă, PRESCONSTRUCT OAȘ SRL, a început mobilizarea  utilajelor în vederea execuției lucrării.

Lucrările constă în realizarea sistemului de captare a apei, realizarea unui lac de acumulare cu un volum de aproximativ 19.000 mc, care va fi utilizat ca rezervor de apă tehologică și potabilă, realizarea unui sistem de pompare a apei din lacul de acumulare și a unei gospodării de apă potabilă.

Scopul lucrării este de a asigura necesarul de apă potabilă pentru alimentarea infrastructurilor de cazare din zonă, precum și necesarul de apă tehnologică în vederea funcționării instalației de zăpadă artificială a pârtiei de schi din zona turistică Luna Șes.

Durata de execuție contractuală a lucrărilor este de 6 luni, iar valoarea lucrărilor este de 2,1 milioane de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.