Un DJ sătmărean mixează la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa – Untold

0

Un tânăr din Satu Mare mixează anul acesta la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Dacian Tudor pe numele său, este un tânăr sătmărean care a plecat în urmă cu câțiva ani la facultate în Cluj-Napoca. Cunoscut atât în orașul natal, Satu Mare, cât și în orașul care l-a „adoptat”, pentru pasiunea sa pentru muzică, acesta mixând muzică în mai multe cluburi, anul acesta, tânărul va pune muzică pentru petrecăreții de la Untold.

Dacian este al doilea Dj sătmărean care mixează la festivalul cu tradiție deja și care se află la cincea aniversare anul acesta. Sătmăreanul are ocazia să mixeze la același festival la care va pune muzică și Armin Van Buuren, cel mai iubit Dj al Festivalului.

Deși nu este singurul Dj născut și crescut în Satu Mare care mixează la Untold, este printre primii și puținii care reușesc. Și Dj Marius Onuc, tot sătmărean și el, mutat la București, a mixat la festivalul din capitala Trasilvaniei.

Cei care îl cunosc pe Dacian Tudor și îi îndrăgesc muzica, au putut să-l asculte mixând astăzi de la ora 17:00 la Tram Stage Untold și sâmbătă de la aceeași oră, la aceeași scenă.

Festivalul Untold a debutat astăzi și de află la ediție aniversară: 5 ani de când răsună an de an în capitala Transilvanei, Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.