Discursul Vioricăi Dăncilă, reclamă pe Facebook. Cum se folosesc PSD-iștii de drama de la Caracal

0

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, 1 august, în timpul unei conferințe că va porni o scrie de reforme ca urmare sacandalul iscat în spațiul public, după tragedia de la Caracal.

PSD-iștii nu se dezmint. Aceștia se folosesc de drama din Caracal pentru a-i face campanie premierului Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

,,Putem porni reforme și așa vom face”, a spus ea. Fragmentul în care aceasta spune ,,sunt femeie, sunt mamă, am crescut un copil și știu ce înseamnă grija”, a fost completat cu subtitrări și reclamă plătită pe Facebook, astfel încât discursul său candidatului PSD la prezidențiale să poată fi văzut de cât mai multă lume.

După conferința de presă de ieri, mai mulți analiști, potrivit EuropaFm.ro, au sesizat că Viorica Dăncilă a folosit momentul Declarației sale pentru a-și face un bilanț al propriile sale acțiuni și a lansa teme de campanie pentru alegerile prezidențiale din toamnă, mai mult decât a oferii soluții și lămuriri în cazul tragediei de la Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.