Lucrare începută și abandonată. Ce se întâmplă cu refacerea obeliscului la intrare în municipiul Satu Mare?

0

Un cititor ne-a semnalat astăzi situația incertă în care se află obeliscul de la intrare în municipiul Satu Mare. Potrivit acestuia, obeliscul de la intrare în municipiu, cum vii din spre Ardud, se află de aproximativ o lună în reparații.
Dacă în urmă cu aproximativ o lună lucrarea a fost începută, în loc să fie terminată, aceasta a fost abandonată.

Primăria, condusă de edilul Kereskenyi, se ocupă de lucrările din municipiul Satu Mare și deși a început demararea lucrărilor cu o lună în urmă, nu se știe când vor fi terminate, având în vedere că nu au fost surprinși muncitori acolo, iar obeliscul arată în prezent așa:

De altfel, nu ar fi prima lucrare începută de Primărie și abandonată.

Pe 7 noiembrie 2018, edilul oraşului, Kereskenyi Gabor, anunţa modernizarea Pieţei Nr.1 Satu Mare. Lucrările ar fi trebuit finalizate până la sfârşitul de an, în prezent însă, sunt numai la jumătate şi sunt oprite.

„Am demarat lucrările de modernizare a Pieței nr.1 din municipiul Satu Mare. Vor fi refăcute mesele pentru comercianți, rețeaua de canalizare, iar întreaga piață va fi reasfaltată. Concomitent, continuă lucrările de modernizare a Pieței Mici din municipiul Satu Mare. Este foarte important să oferim condiții producătorilor și, deopotrivă, cetățenilor municipiului Satu Mare pentru a se desfășura un comerț civilizat.

Lucrările ar fi trebuit finalizate de Crăciun 2018, având termen de 90 de zile, în prezent, însă, doar jumătate din proiect s-a finalizat, iar din ce spun comercianții, proiectul a fost gândit prost având în vedere că vânzătorii se îmbolnăvesc din cauza curentului.

Așa arăta jumătate din piața în urmă cu 3 luni.


Probabil primarul Kereskenyi este ocupat momentan cu repararea trotuarelor din municipiu, organizarea celor cele 7 zile Partium, mai plantează și panseluțe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.