Tagro, primul tractor produs în România după o pauză de 10 ani, a fost pus în vânzare

0

Tagro, noul și singurul tractor românesc, realizat în urma unei investiții de 4 milioane de euro , de către firma IRUM Reghin, a fost scos la vânzare. Prețul pentru modelele cu motorizare de 86 CP și 95 CP este de 54.500 euro plus Tva, respectiv 34.759 de euro plus Tva.

Potrivit porducătorului, modelul cu motorizare de 102 PC va fi scos la vânzare la suma de 34.950 + Tva desigur. Tractorul Tagro a primit omologarea europeană RAR în aprilie 2019, când a început și producția de serie.
Conform strategie producătorului IRUM, în acest an vor fi fabricate și scoase la vânzare 200 de tractoare, în 2020 se estimează producția și comercializarea a 300 de de unități Tagro. În 2021 firma din Reghin își propune să producă și să scoată la vânzare 500 de astfel de tractoare.

Potrivit ofertei de vânzare, tractorul pus în vânzare are transmisie, mecanică de 12 viteze și inversor, cu posibilitate de cuplare 4×4 , este dotat cu aer condiționat automat și ventilație cu sistem de filtrare a aerului, geam spate cu degivrare și scaun operator pneumatic cu încălzire.

Același producător oferă o garanție a motorului de doi ani (1.500 de ore de funcționare ) și o garanție a tractorului de 2 ani (1000 de ore de funcționare).
Tagro, primul tractor produs în România după o pauză de 10, a fost realizat în Centrul de Cercetare și Dezvoltare pentru Utilaje Agricole și Forestiere IFOR Reghin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.