Administrație modernă la Păulești – Primarul Zenoviu Bontea este la dispoziția cetățenilor inclusiv pe Facebook

0

Zenoviu Bontea este un primar extrem de activ și de preocupat să servească eficient comunitatea pe care o conduce. Acesta arată că este atent la reacția concetățenilor săi în legătură cu bunul – mers al lucrurilor în comună – pe contul oficial de Facebook, unde Primarul face anunțuri de interes public, acesta și răspunde diverselor sesizări ale cetățenilor.

Un astfel de exemplu a survenit, de curând, cu ocazia acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor – când un cetățean a reclamat o disfuncționalitate a serviciului de colectare selectivă, printr-un comentariu la postarea de interes public a Primarului, acesta a primit răspuns instantaneu.

La Păulești, Bontea a introdus acest proiect al colectării selective, schimbând aspectul localității, din punctul de vedere al colectării deșeurilor.

Așa arătau lucrurile în 2016…

 

Așa arată acum…

Lucru lăudat inclusiv de cetățeni:

”Este foarte important ca in aceasta comuna se face colectarea selectiva! Ne ridica la noi standarde”, susține un domn din Păulești, într-un comentariu la postarea Primarului.

Primarul din Păulești întrunește toate condițiile pentru a fi considerat un bun gospodar.

Însă implicarea sa în comunitatea nu se oprește doar la acest aspect.

Vă reamintim că, de curând, a avut o poziție extrem de tranșantă, în legătură cu dezastrul din jurul DJ 193 A.

Am prezentat aceste aspecte aici…

Nepăsare sfidătoare. Pataki știe, de aproape un an, că Tehnic Asist vrea să intre în insolvență, însă nu a mișcat un deget pentru a preveni problemele legate de DJ193A

 

Primarul din Păulești arată că înțelege ce înseamnă o administrațe locală de secol 21 și nu ezită să se facă accesibil cetățenilor, chiar și prin intermediul tehnologiei recente… totul pentru a avea o localitate ce corespunde – după cum susțin oamenii din Păulești – standardelor actuale.

Iar concetățenii săi îi răspund, notându-l cu nota maximă, chiar în spațiul public și virtual al facebook-ului, pentru atitudinea arătată…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.