Ioan Ulici, liderul Bisericii Penticostale „Vestea Bună”: În Satu Mare se întâmplă și lucruri bune

0

Atenție, acesta nu este un material religios.

La inițiativa unor prieteni din America, Ioan Ulici, alături de prietenul său Alin Pădureanu din Timișoara – președintele, au fondat Asociația Bărbaților Creștini (abc.ro) și s-au gândit să ajute bărbații să fie mai aproape de familie. Adesea se întâmplă ca aceștia să lipsească de la cele mai importante evenimente din viața copiilor, iar prin programul „Tatăl și copilul”, copiii au ocazia să petreacă o zi alături de tați, plină de activități menite să-i apropie. Acest program are loc la nivel național și bineînțeles, și la Satu Mare.

De asemenea, aceștia au pus la cale un program inedit pentru persoanele private de libertate. Un subiect sensibil, știm. Programul se numește „O zi cu tata”. Prin acest program, deținuții din închisori pot petrece o zi alături de toată familia. Copii și soție, mame sau tați. Întâlnirile sunt de-a dreptul emoționante, povestește Ioan Ulici. Printre poveștile cutremurătoare, acesta a spus povestea unui bărbat privat de libertate care a avut prima ieșire după 9 ani și jumătate și reacția fabuloasă a acestui după ce a reușit să atingă frunzele unui copac.
Poveștile nu se opresc aici, Nelu Ulici, așa cum este cunoscut, continuă seria poveștilor deținuților pe care încearcă să-i ajute să nu recidiveze și cum și-au schimbat unii dintre aceștia viața în urma cursurile predate din biblie, după ce și-au ispășit pedeapsa și au fost eliberați…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.