Noul Ministru al Educației, Daniel Breaz: ”O mamă cu doi copii nu reprezintă o familie”

0

Daniel Breaz, ministrul interimar al Educației și actualul ministru al Culturii, a afirmat că o mamă cu doi copii nu reprezintă o familie. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva și nu mai este, a declarat matematicianul de 43 de ani.
Daniel Breaz este și senator. Înainte de a fi ministru al Culturii și ministru interimar al Educației, a fost întrebat dacă o mamă singură cu doi copii reprezintă o familie. Răspunsul său a fost:”Nu, a fost o familie, dar s-a întâmplat ceva și nu mai este.”
întrebarea i-a fost adresată în contextul în care unei mame îi fusese refuzat un pachet de familie la cinema pentru că nu era și tatăl împreună cu cei doi copii ai săi.
La scurt timp, ministrul interimar al Educației Daniel Breaz, a revenit la asupra declarației: Din pucnt de vedere constituțional avem o definiție a familiei, din punct de vedere sociologic avem mai multe aspecte și dacă detaliez, fiind matematician, avem și din punct de vedere matematic definiția familiei, a declarat Daniel Breaz.

Nota. Căsătoria poate fi dizolvată. Doi soți formează o familie până la momentul divorțului. Despre ei da, poți spune că au fost o familie, dar acum au divorțat. Dar nu putem spune același lucru despre o familie cu copii. Chiar și în urma divorțului, fiecare dintre părinți formează împreună cu copii săi o familie. Nu trebuie confundată familia cu căsătoria, având în vedere că în cele două nu este neapărat semnul egal. Dacă o familie formată din soț și soție se destramă și intervine un divorț, între copii și părinte va exista mereu relația de familie, fără excepție!
Sursa: notabn.ro
Sursă foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.