Minunea se întâmplă! Primăria pune tunurile pe ciorile din Grădina peste care sunt stăpâne

0

Primăria Satu Mare în sfârșit ia măsuri cu privire la ciorile stăpâne peste Grădina Romei. După ce ani la rând sătmărenii s-au plâns de faptul că nu se pot plimba liniștiti prin parc din cauza zgomotului și a mizeriei lăsată de aceste păsări, se pare că în sfârșit Kereskenyi ia măsuri, sperăm cu toții, eficiente. Acțiunile de alungare a păsărilor vor începe din această seară și se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni. După ora 20:30, în fiecare seară timp de două săptămâni, Grădina Romei va fi închisă.

,,Începând vă aducem la cunoștință că începând de astăzi, 5 august, Primăria Municipiului Satu Mare demarează în Grădina Romei o acțiune de alungare a ciorilor cu tunuri electronice anti păsări! Acțiunea va avea loc zilnic, pe parcursul a două săptămâni, începând cu ora 20.30. Pentru buna desfășurare a acțiunii, începând cu ora 20.30 parcul va fi închis”, a declarat edilul orașului Kereskenyi Gabor.

Ciorile, stăpâne peste parc…

Atmosfera hitchcockiană din parcul Grădina Romei, din Satu Mare. Municipalitatea încă hibernează, deși Sătmărenii au început să-și ducă copiii în parc… un parc luat în stăpânire de ciori!

Publicată de Sătmăreanul.ro pe Duminică, 31 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.