Gunoaie și mizerie de nedescris în Micro 14! Firma de salubritate doarme, Primăria nu ia măsuri

0

Câini fără stăpân care au băgat spaima în sătmăreni, în cartiere precum Micro 16 și Carpați și gunoaie peste tot. În cartiere, în parcuri, pe străzi. La Satu Mare și nu numai, părem a fi la ani lumină de civilizație, deși avem acces la informație destul de ușor.

Acolo unde omul ar vrea să păstreze curățenia, nu i se permite acest lucru, povestesc locuitorii Cartierului Micro 14.

Un cititor ne-a trimis imagini dezolante din cartierul Micro 14, în apropierea unor tomberoane. În loc ca mizeriile și resturile vegetale să fie introduse în tomberoane, așa cum se cuvine, acestea sunt lăsat jos, pe pământ, la un metru distanța de locul de depozitare. Motivul? Tomberoanele sunt închise cu grilaje, iar spațiul pe unde se pot depozita gunoaiele este extrem de mic. Încap strict sacii menajeri, povestesc aceștia.

Locuitorii Cartierului Micro 14 întreabă ce pot face cu resturile vegetale în aceste condiții. Nimeni nu a fost să le ridice de 3 săptămâni, iar în această zonă se joacă și copii, povestesc, revoltați, aceștia.

Acesta nu este un caz izolat. În mai multe cartiere se întâmplă lucruri asemănătoare: mormane de gunoaie în jurul tomberoanelor care zac zile, săptămâni întregi. Sătmărenii se întreabă de ce primăria nu ia măsuri, dacă firma de salubritate nu își face treaba, firmă de care nu este mulțumită nici primăria și intenționează să o schimbe.
Până atunci, însă, primăria ar trebui să se asigure că firma de salubrizare își face treaba cât timp se mai află încă sub contract.

Gunoaie și mizerie de nedescris în Micro 14! Firma de salubritate doarme, Primăria nu ia măsuri 1Gunoaie și mizerie de nedescris în Micro 14! Firma de salubritate doarme, Primăria nu ia măsuri 2Gunoaie și mizerie de nedescris în Micro 14! Firma de salubritate doarme, Primăria nu ia măsuri 3Gunoaie și mizerie de nedescris în Micro 14! Firma de salubritate doarme, Primăria nu ia măsuri 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.