Muncesc, nu cerșesc! Au cele mai proaspete legume, toate Bio, din Grădina STEA

0

La îngrijirea Grădinii Stea participă două tipuri de beneficiari: părinți ai copiilor din comunitatea marginalizată din cartierul Sătmărel al municipiului Satu Mare și alți tineri/adulți aflați în dificultate, o parte fiind încă tineri ai străzii. Scopul Gădinii Stea este incluziunea lor socială prin dezvoltarea cât mai rapidă a capacității lor de muncă. În paralel, cu părinții aceștia pentru îmbunătățirea abilităților lor parentale și creșterea resurselor lor astfel încât să fie capabili să asigure un nivel de trai mai bun familiilor lor.
Aceștia muncesc în grădină, iar roadele muncii lor sunt aceste legume absolut bio, proaspete și extrem de aspectoase pe care le îngrijesc pentru ca mai târziu să le vândă. O alternativă a legumelor din supermarketuri.

Sătmărenii pot comanda la ei acasă coșul de legume sănătoase și proaspete, produse prin tehnici de agroecologie: fără chimicale, ierbicide sau pesticide În această săptămână, coșul din Grădina Stea are următoarea compoziție: 1 kg roșii de diferite soiuri, 1 kg castraveți, 1 kg vinete, 0,5 kg păstăi, 1 gulie, 1 ardei iute.

Comercializează o gamă variată de legume și plante aromatice sub forma unor coșuri de legume ce cuprind în general minim 4 tipuri de produse de sezon.
Componența coșurilor diferă săptămânal în funcție de cantitatea legumelor proapepete, coapte, respectiv cererea pieței. În funcție de cantitatea de producție obținută, pe lângă coșuri, clienții vor avea posibilitatea să comande legume și plante aromatice cu amănuntul.
Livrează produsele comandate direct la domiciliu, la birou sau la o altă adresă din municipiul Satu Mare indicată în comandă. Prețul unui coș din Grădina Stea este de 30 lei. Livrare la adresa indicată de client pe raza municipiului Satu Mare în zilele de miercuri și vineri, în principal în intervalul orar 14.00 – 16.00.
Comenzi la telefon: 0755068799, Facebook: Gradina STEA. Pentru a putea asigura legume proaspăt culese chiar înainte de livrare, preluăm comenzi doar în limita stocului disponibil pentru fiecare zi.

Muncesc, nu cerșesc! Au cele mai proaspete legume, toate Bio, din Grădina STEA 1Muncesc, nu cerșesc! Au cele mai proaspete legume, toate Bio, din Grădina STEA 2Muncesc, nu cerșesc! Au cele mai proaspete legume, toate Bio, din Grădina STEA 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.