Adelin Cristian Ghiarfaș, fost candidat la primărie, îl apostrofează pe Kereskenyi după anunțul că Mc Donald’s vine la Satu Mare

0

Adelin Cristian Ghiarfaș, fost candidat la Primăria Satu Mare din partea P.N.C.Ț.D, în același an în care Kereskenyi a câștigat legerile locale, anul 2016, l-a apostrofat pe edilul orașului Satu Mare după anunțul său e ieri. Kereskenyi a anunțat în cursul zilei de ieri, 8 august 2019, faptul că, celebrul lanț de restaurante de tip fast-food, Mc Donald’s vine la Satu Mare.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a făcut anunțul prin intermediul paginii sale de Facebook, unde a afirmat că a semnat certificatul de urbanism pentru viitorul restaurant Mc Donald s care se va deschide pe strada Careiului până la sfârșitul acestui an.

,,Am avut joi o întâlnire cu reprezentanții Mc Donald’s România, prilej cu care am semnat certificatul de urbanism pentru viitorul restaurant de pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare. Compania și-a propus să deschidă restaurantul până la sfârșitul anului”, a scris Kereskenyi pe pagina sa de facebook.

Anunțul că celebrul restaurant de tip fast-food nu a bucurat pe toată lumea. Mai multe voci, printre care și cea a fostului candidat la primărie, Adelin Ghiarfas, l-au apostrofat pe Kereskenyi.

,,Doamnelor, domnișoarelor și domnilor…

Cea mai mare realizare a administrației publice locale din ultimii treizeci de ani!!!

Ce fonduri europene, Hotelul Dacia, poduri, pasarele, parcuri, piste de biciclete, locuri de joacă…. Mâncăm la Mac și ne trece supărarea…”, a fost mesajul lui Ghiarfaș de pe Facebook.

De asemenea, acesta a mai afirmat, în urma comentariile primite la postarea sa, că: un primar adevarat trebuie să ofere cadrul legal și să încurajeze investițiile private. Un investitor nu vine să facă pe plac unui primar, vine să facă business și să fie încurajat de administrația publică locală. Știi cine s-au opus primii investiției Nepi? UDMR Satu Mare. De ce? Ca nu era în mandatul lor… În rest, e marketing electoral”.

Nici internauții nu s-au abținut de la comentarii și au criticat administrația locală.

„Ai pus punctul pe i.!!! Din păcate, Primăria acestui oraș , se pare că face afaceri bune cică …”pentru cetățenii orașului”… dezvoltare nu înseamnă 2 3 locuri de relaxare, păpică, Mall-uri și alți investitori care iau cetățenii acestui oraș pe post de mană ieftină de lucru.
Dezvoltarea acestui oraș a rămas la mana bizonilor trebuie să se facă prin proiecte clare. crearea unor locuri de muncă în care Primăria și Consiliul Județean ar trebui sa negocieze un standard de salarizare și condiții de muncă care să permită cetățeanului o siguranță a traiului de zi cu zi, a muncii cu un standard de calitate și siguranță ridicată”, a fost doar unul dintre comentarii.
Sursă Foto: Facebook/Adelin Cristian Ghiarfaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.