De evitat în această perioadă! Se asfaltează drumul de ocolire Satu Mare – Botiz

0

Consiliul Județean Satu Mare a început lucrările de reparații capitale, pe o lungime de 3,5 km, pe drumul județean DJ 194C, care face legătura între strada Gorunului din municipiul Satu Mare și drumul național DN 19 localitatea Botiz, drum care asigură și circulația pentru mașinile de mare tonaj. Durata de execuție a întregii lucrări este de 6 luni.

În prezent, se lucrează de la intersecția DJ 194A Satu Mare – Pădurea Noroieni spre Botiz (DN 19), pe un tronson în lungime de 500 de metri, pe un sens de circulație.

Construcții Drumuri SA realizează lucrări de decapare a îmbrăcăminții asfaltice și de profilare șanțuri pe un sens de circulație, astfel încât să fie asigurată continuitatea desfășurării circulației în condiții de siguranță.

Pentru a se evita aglomerarea acestui tronson, executantul roagă posesorii de vehicule mici, participanți la trafic, să evite pe cât posibil această rută, pentru a nu fi expuși unor timpi prelungiți de așteptare în trafic, anunță Biroul de Presă al Consiliului Județean Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.