După ce au inaugurat mai multe autostrăzi decât au construit și au ridicat zero spitale din cele opt promise, la Satu Mare, Ioana Bran de la PSD deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box

0

Atunci când PSD anunță construirea unei autostrăzi, ori a unui spital sau proiectele pe care le au , te gândești de două ori înainte de scrie, având în vedere că istoria ne-a demonstrat că promisiunile lor au rămas doar la stadiul de promisiuni. Să nu uităm, totuși, vin alegerile prezidențiale în toamnă și cele locale în mai puțin de un an, așa că PSD încearcă ,,să îngrașe porcul în ajun”.

De această dată, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a anunțat cu câteva zile în urmă că, în toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box, singurul din Transilvania.

,,În această toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box și Singurul din Transilvania. Un proiect visat de omul de sport Florin Mulcuțan și inițiat acum patru ani de Florin și de Leonard Doroftei, Marcel Boboc, Viorel Plosca și Ioan Ghere. Toți oameni dedicați boxului românesc, scrie deputatul PSD, Ioana Bran. 

Am susținut, ca ministru al Tineretului și Sportului, acest proiect, alături de Mihai Covaliu, președintele COSR și de Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box. Iată că suntem aproape de deschiderea acestui Centru Olimpic. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar sperăm ca până în septembrie totul să fie gata.

Astăzi, Alexandru Epuran, reprezentant al COSR, Ioan Popa, antrenor emerit și antrenorul coordonator al Centrului și arbitrul Viorel Plosca, președinte al AJB Satu Mare și al comisiei de box profesionist din Federația Română de Box au inspectat sala de antrenamente de la Voința, spațiile de cazare (care aparțin MTS), școala unde vor învăța tinerii boxeri și bazinul Select, unde sportivii vor face recuperare.

La Centrul Olimpic din orașul nostru se vor pregăti într-o primă etapă 6 sportivi, apoi, pentru a lărgi baza de selecție pentru marile competiții interne și internaționale, numărul acestora se va mări. Doi antrenori, un medic și un kinetoterapeut vor completa echipa.

M-am bucurat să fiu alături de ei și de Florin Mulcuțan, coordonatorul acestui Centru Olimpic. Se confirmă încă o dată zicala românească: omul sfințește locul! Felicitări”, a fost mesajul deputatului de Satu Mare, Ioana Bran, pe Facebook.

Sursa: Facebook/Ioana Bran

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.