Festivalul Viei și Vinului de la Beltiug îi aduce pe Loredana, Connect-R și Feli. Concurs de gătit, invitați din Polonia și noutăți în această ediție

0
Festivalul Viei si Vinului are loc anul acesta între 17 și 18 august.  Manifestarea este dedicată tuturor locuitorilor comunei Beltiug si nu numai, menită să pună Beltiugul pe harta turistică și culturală a României.
Ediția de anul acesta este cea de-a VII-a ediție a Festivalului Viei și Vinului și se va desfășura în incinta targului din Beltiug.
Evenimentul are o mulțime de artiști invitați. Loredana, Connect-R și Feli, sunt capete de afiș la cea de-a VII ediție a Festivalul Viei și al Vinului de la Beltiug.
Festivalul Viei și Vinului de la Beltiug îi aduce pe Loredana, Connect-R și Feli. Concurs de gătit, invitați din Polonia și noutăți în această ediție 1
„În data de 16.08.2019, de la ora 10:00, va avea loc ședința festivă a Consiliului Local Beltiug, în incinta Căminului Cultural din Beltiug, pentru semnarea acordului de înfrățire dintre Comuna Beltiug și Krzyzanowice – Polonia, de unde va participa o delegație de 48 de persoane. Ca și la ediția precedentă, se va organiza și un concurs de gătit, care va fi jurizat de către un juriu format din Chefi internaționali”, a povestit primarul comunei Beltiug, Ioan Bartok.
Participanții se pot înscrie la concursul de gătit cu Chef Kinga Bertici, absolut gratuit. Mai mult, organizatorii asigură lemnele de loc și apă pentru a-i motiva pe pasionați să-și pună la treabă imaginația și să gătească cât mai mulți.
Festivalul Viei și Vinului de la Beltiug îi aduce pe Loredana, Connect-R și Feli. Concurs de gătit, invitați din Polonia și noutăți în această ediție 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.