Consilierul local Ciprian Crăciun, atac la Kereskenyi: ”Primarul continuă măcelul copacilor din municipiul Satu Mare!”

1

Nu e un secret în Consiliul Local faptul că Ciprian Crăciun, cel mai „rebel” dintre PSD-iști, este cel mai mare critic a lui Kereskenyi în Consiliul Local. Ciprian Crăciun nu a așteptat până la următoarea ședință a Consiliului Local Satu Mare, ci s-a dezlănțuit pe Facebook la adresa primarului care se pare că găsește o plăcere deosebită în a tăia copacii care stau în calea pavajelor ornamentale. Acesta l-a criticat dur pe edilul Kereskenyi, după ce presasm.ro a scris că  singurul copac de pe bulevardul I.C. Brătianu urmează să fie tăiat, iar locatarii sunt revoltați de acest fapt.

,,Primarul Kereskenyi continuă măcelul copacilor din municipiul Satu Mare !!!

Dacă în urmă cu trei-patru ani când se afla în plină campanie electorala, Kereskenyi, însoțit de mai mulți prieteni, cerea foarte vehement primarului de atunci să stopeze masacrarea copacilor din municipiul Satu Mare, putem observa că, de când a ajuns primar, acesta face exact invers.
Mai exact, după ce a defrișat cei 40 de copaci de pe strada Barițiu (fară nicio logică), continuând cu tăierea unui stejar de peste 200 de ani (cu un diametru de peste 200 cm) din Grădina Romei, făcând loc renumitului pavaj gri pe care-l vedem în tot orașul, acesta dorește, se pare, să taie și singurul copac de pe bulevardul .I.C.Brătianu, (probabil îi stă în cale), ceea ce ne face sa înțelegem reacția locatarilor și a comercianților din zona respectiva. Desigur că, placa asta e veche cu „copacul bolnav” pe care ne-o spune de fiecare data fără să încerce alt tip de „tratament” în afară de drujbă.
Se pare că actualului edil nu-i prea place la umbra copacilor, nici chiar pe vremea asta caniculară de afară. Acesta, probabil, va continua defrișarea copacilor din oraș, ajungând în curând și în parcul central, unde are de gând să mai taie câțiva zeci de copaci, chiar din parc”, a scris pe Facebook consilierul local Ciprian Crăciun.


Copacul cu pricina.

1 COMENTARIU

  1. Doresc să-l întreb pe tovarășul consilier, unde a fost când “dorel de sătmar” – cel mai prost primar din istoria sătmarului – a desființat pista de biciclete de pe Lucian Blaga pentru a-și face parcare la cabinete?
    Sau când s-a hotărât sacrificarea spațiului verde de pe Cloșca pentru a se realiza acele faimoase “parcări ecologice”, unde acum, din cauza poluării solului de la mașinile super-ecologice, nu mai crește nimic!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.