Voluntarii Clubului Olimpia strâng și ei bani pentru Tomi, băiețelul unui pompier, bolnav de leucemie

0

”Mâine, în cadrul meciului disputat de #GalbenAlbastri în etapa a doua, faza națională a Cupei României, cei care doresc să sprijine cauza micului fotbalist sătmărean, o pot face prin donații la urna amplasată de ISU SATU MARE în colaborare cu #VoluntariOlimpisti și #OlimpiaMCMXXI”, anunță VoluntariiOlimpiști pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că Tomi are doar 10 ani și este bolnav de leucemie acută limfoidă.
Băiețelul este fiul unui pompier sătmărean care a salvat vieți la rândul său, Iosif Barna, dar de această dată, are nevoie de ajutorul a cât mai mulți sătmăreni pentru a-și salva copilul.

,,Analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale s-au derulat cu repeziciune și toate cu foarte mari costuri. Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început deja un tratament intensiv și agresiv cu citostatice, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți se va muta în Debrecen. Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32.000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei”, au povestit pompierii sătmăreni în urmă cu o săptămână, când povestea lui Tomi a devenit cunoscută.

Banii se pot vira în contul: RO58RZBR0000060012007755, deschis la Raiffeisen Bank Satu Mare.

Persoană de contact: Mr. Pop Adriana, tel 0758.836.051.

Dacă vă aflați la meciul Olimpiei Satu Mare de mâine, puteți dona și acolo pentru Tomi. Orice sumă este binevenită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.