Primul leagăn pentru copiii cu dizabilități din județul Satu Mare. Serviciul Maltez a reușit să strângă bani în urma unui eveniment caritabil

0

Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare au organizat o seară caritabilă în luna decembrie a anului 2018. Scopul evenimentului caritabil a fost de strânge donații pentru primul leagăn pentru copiii cu dizabilități din județul Satu Mare. Astfel, copii care suferă de handicap, se vor putea da într-un leagăn creat special pentru nevoile lor.
Leagănul va fi predat pe data de 24 august, la ora 16:00, în Grădina Romei, la locul de joacă, pentru ca toții copiii cu dizabilități să se poate bucura de el.
,,Anul trecut în decembrie am organizat o seară de caritate. Vă mai amintiți scopul?
Scopul a fost să strângem donații pentru primul leagăn pentru copii cu dizabilitați din județ. Leagănul deja a ajuns la Satu Mare, iar predarea va avea loc pe data de 24 august, au mai rămas 10 zile”, au anunțat cei de la Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare pe pagina de facebook.

Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR) este o asociaţie non-profit cu sediul central la Cluj-Napoca. De 25 de ani, prin intermediul a 17 filiale şi sucursale în ţară, printre care și la Satu Mare, care derulează programe în beneficiul celor aflaţi în nevoie – vârstnici, bolnavi, persoane cu dizabilităti şi alte grupuri vulnerabile. 1200 de voluntari se implică în mod constant pentru a-i ajuta să ducă o viaţă demnă, fără distincţie de etnie, religie, sex sau apartenenţă politică.

Valorile creştine şi principiile umanitare se află la fundamentul acţiunilor lor. Serviciul de Ajutor Maltez în România este purtătorul misiunii Ordinului Suveran de Malta, susțin aceștia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.