Nu toți miniștrii ALDE ies de la guvernare. Ramona Mănescu, ministru de Externe: Îmi asum să fiu exclusă din partid de Tăriceanu!

0

Nu toți oamenii lui Tăriceanu vor să lase din mână puterea. Un astfel de exemplu este fostul europarlamentar Ramona Mănescu, despre care se spune că este apropiată de Viorica Dăncilă. Cele două au fost colege în Legislativul blocului comunitar, iar anul trecut Ramona Mănescu s-a ocupat personal de vizitele premierului în Emirate.

 “Eu am acceptat această onoare de a fi ministru de Externe pentru că am considerat că politica externă e importantă, cred că e important să fim parteneri serioși pînă la capăt. Înțeleg poziția ALDE, o respect, dar pentru România să dea semnale că este inconsecventă e un lucru rău. Îmi asum să rămân în continuare, măcar până când se clarifică situația și reușesc să avansez negocierile pe care le am cu oficialii europeni. Suntem într-un moment în care pentru România trebuie luate niște decizii care ne vor afecta pentru următorii 5 ani”, a declarat Ramona Mănescu, la Digi 24.

 

Aceasta susține că-și asumă să fie exclusă din ALDE…

“Nu am îndoieli că domnul Tăriceanu va face ceea ce a spus că va face. Îmi asum să pierd eu politic, pe plan intern, dacă așa se pune problema, dar să nu piardă România pe termen lung”, a mai adăugat Ramona Mănescu.

 

Ramona Mănescu, membru ALDE, din 2017, este un personaj controversat, despre care presa de investigație din România susține că a ”dat tunuri imobiliare”.

Puteți citi întreaga argumentație pe riseproject.ro …

Europarlamentarul Ramona Mănescu, tunuri imobiliare prin metoda „Mătușa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.