Rareș Bogdan, la Negrești-Oaș: Președintele Klaus Iohannis va veni la Satu Mare și Negrești – Oaș în timpul campaniei

0

Rareș Bogdan a fost prezent în capitala Oașului, la Negrești Oaș, duminica trecută, 25 august a.c. Potrivit șefului PNL Negrești-Oaș, Marius Babiciu, fostul jurnalist Rareș Bogdan, actualmente europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, s-a aflat la Negrești, duminică, pentru a-i felicita pe liberali pentru scorul obținut pe 26 mai 2019, la Alegerile Europarlamentare.

PNL s-a poziționat pe loc fruntaș la Alegerile Europarlmentare, obținând un scor de 1615 de voturi, în fața partidului etern câștigător în Negrești – PSD – care a obținut, acasă la președintele de partid și primarului orașului Nergrești – Oaș, Aurelia Fedorca, 1277 de voturi. A fost o victorie istorică a liberalilor la în capitala Oașului.

Rareș Bogdan i-a încurajat pe liberalii din Oaș și i-a sfătuit să se mobilizeze pentru a câștiga alegerile prezidențiale, iar în 2020, aceștia vor da un primar cu viziune și o administrație locală modernă în capitala Oașului.

,,Tara Oasului, intalnire cu ai mei colegi liberali din Negresti Oas si nunta si botez intre Certeze si Negresti. Unul dintre cei mai mari angajatori romani din Londra s-a intors acasa, intre osenii lui sa isi crestineze pruncul si sa se insoare cu Adriana, tot osanca si ea. De pe 01 septembrie se intorc cu totii prin strainataturi, mai vin peste 1 an si eventual, de Craciun si de Pasti cei mai cu dare de mana. Traditii si Obiceiuri din Romania care nu moare si nici nu se preda. #iubimromania Iubim Romania normala. Romani din Londra, Luton, Manchester, Dublin, Madrid, Milano si Paris s-au regasit in Tara Oasului, ACASA, in Romania”, a fost mesajul europarlamentarului Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook pe 25 august a.c., când a fost prezent la Negrești-Oaș.

De asemenea, șeful PNL Negrești Oaș, Marius Babici a declarat pentru satmareanul.ro faptul că Rareș Bogdan i-a asigurat că președintele Klaus Iohannis, cel care va candida pentru a doua oară în funcția de președinte al României, din partea PNL, va fi prezent atât la Satu Mare, cât și la Negrești – Oaș, în timpul campaniei.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, a ținut să imortalizeze ziua în care s-a aflat în oșenime pe pagina sa personală, acolo unde a postat ma multe poze alături de colegii săi liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.