Traian Băsescu: ”Ponta, un mincinos de profesie… Meleșcanu, o propunere mizerabilă. PMP nu-l susține pentru șefia Senatului!”

0

Fostul Președinte Băsescu a infirmat zvonurile lansate de liderul ProRomânia, Victor Ponta: PMP nu va susține nominalizarea lui Theodor Meleșcanu în frunte Camerei Superioare a Parlamentului.

Traian Băsescu a făcut mai multe aprecieri la Digi24, nefiind timid cu epitetele, în ceea ce-i privește pe Ponta și Meleșcanu…

Despre Ponta, acesta a apreciat următoarele:

„Ponta este un mincinos de profesie. Un om care din asta trăieşte. Realitatea va demonstra că Ponta e un tip fără caracter, fără principii. Dincolo de asta nu cred că va mai demonstra nimic”, a declarat fostul Președinte.

 

Traian Băsescu a infirmat categoric o posibilă susținere oferită de PMP pentru ca fostul ministru de Externe să obțină fotoliul de Președinte al Senatului:

„Meleşcanu? E cea mai mizerabilă propunere care se putea face. E ca şi cum ai pune un răţoi obosit care nu mai poate gândi, să-l pui în fruntea Senatului. Meleşcanu a compromis politica externă a României. Darămite să conduca Senatul. Dacă asta e propunerea lui Dăncilă şi dacă cea de mai înainte a fost afirmaţia lui Ponta puteţi să puneţi lucrurile cap la cap şi să vedeţi cât de mizerabile sunt jocurile din jurul PSD-ului și Pro România. Oamenii ăştia au trăit şi trăiesc în continuare din minciună. Meleşcanu e un aspirator de funcţii. Dăncilă i-a întins o capacană lui Ponta oferindu-i lui Meleşcanu postul de preşedinte al Senatului. Asta ar însemna că PSD ar susţine un om din ALDE. Şi atunci Ponta a ieşit cu povestea că Băsescu ar susţine-o pe Dăncilă. Meleşcanu ar fi cea mai mare ruşine a senatului românesc”, a declarat Traian Băsescu la TV Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.