Din septembrie se eliberează abonamente elevilor pentru mijloacele de transport în comun

0

Operatorul de transport public , Transurban S.A, anunță că începând din luna septembrie 2019 se vor elibera abonamente subvenționate pentru toți elevii și preșcolarii înscriși în anul școlar 2019-2020.

Pentru a intra în posesia acestor abonamente, elevii trebuie să prezinte adeverință de la școală sau grădiniță unde să se specifice data de naștere și clasa în care este înscris, certificate de naștere sau cartea de identitate, precum și o poză.

De asemenea, începând din acest an elevii trebuie să își dea acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, completat în prealabil de reprezentatul legal al minorului. Aceste formulare se găsesc la chioșcurile de bilete Transurban S.A. Satu Mare. Pentru elevii care frecventează cursurile de școală postliceală, seral și învățământ universitar nu se eliberează abonamente subvenționate.

Elevii trebuie să poarte la ei pe timpul călătoriei în autobuz abonamentul valabil, pentru a fi prezentat la un eventual control, altfel vor fi sancționați, anunță Primăria Satu Mare.

Începând din luna septembrie 2019 se vor elibera abonamente subvenționate pentru toți elevii și preșcolarii înscriși în anul școlar 2019-2020 doar pe baza:

-adeverinței de la școală sau grădiniță (să se specifice data de naștere și clasa elevului)

-certificat de naștere sau carte de identitate 
-o poză 2/3 cm, în vederea eliberării noilor legitimații de călătorie.

-acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, completat în prealabil de reprezentatul legal al minorului. (aceste tipizate le găsiți la chioșcurile de bilete Transurban S.A. Satu Mare)

Extras din H.C.L. Satu Mare nr.267 din 22.12.2016
-50% la prețul unui abonament întreg cu valabilitate lunară pe raza municipiului Satu Mare pentru elevii înscriși la unitățile de învățământ cursuri de zi, primare, gimnaziale și liceale den municipiul Satu Mare.

Extras din H.C.L. Satu Mare nr.201 din 28.09.2017

Art.2
Abonamentul subvenționat 100% pentru preșcolari, este nominal și este valabil pe toate liniile din programul de transport local de călători pe raza administrativ teritorială a municipiului Satu Mare, pe toată perioada pentru care a fost eliberat, însoțit de legitimația de preșcolar.

Atenție!
Nu se eliberează abonament pentru cei înscriși la cursuri de postliceal, facultate și seral.

Elevii trebuie să poarte la ei pe timpul călătoriei în autobuz abonamentul valabil, pentru a fi prezentat la un eventual control, altfel vor fi sancționați, a adăugut și Conducerea Transurban Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.