Guvernul PSD trebuie să plătească pentru păcatele capitale săvârșite față de români!

0

Socialiștii guvernează, practic, din 2012. Rezultatul? Autostrăzi surpate, mii de morți pe șosele, crimă și infracționalitate. Cu Ponta, Tăriceanu și toată camarila bugetivoră din ALDE/ProRomânia n-avem perspective mai bune. Dimpotrivă. Rentierii politici ai Sistemului ticăloșit vor alunga mii de compatrioți peste hotare.

Priviți la creșterea economică a României bazată de consum. Până când putem rostogoli plata dobânzilor? Cât vom mai crește datoria publică a unei țări pustiite demografic? Iată întrebări obligatorii pentru conducătorii responsabili ai unei națiuni suverane. Nu e cazul cu politrucii PSD/ALDE/ProRomânia.

România a rămas mult în urmă cu infrastructura rutieră și rețeaua feroviară de transporturi. Un Guvern interesat de prosperitatea românilor ar fi alocat sume uriașe pentru investiții. Trăim în secolul vitezei. Șoselele rapide reduc considerabil timpul, dar atrag și capitalul privat (care rămâne sursa principală de venituri bugetare). Nu toți cetățenii sunt abonați (din bani publici) la zboruri cu elicopterul…

În sfârșit, România trebuie să construiască autostrăzi din rațiuni de securitate și apărare militară. Suntem o țară de tranzit, așezată la frontiera de răsărit a NATO. Cu Ponta și Tăriceanu la butoane, incompetența și corupția vor defini actul de guvernare. Numai Dreapta oferă o alternativă certă la prostie, risipă și subdezvoltare.

Autor: Mihai Neamțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.