Adrian Cozma: Mi-am depus candidatura în cadrul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare

0

Consilierul Județean Adrian Cozma a anunțat în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, că și-a depus candidatura în cadrul PNL, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare. 

Mi-am depus candidatura în cadrul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Cred că am acumulat experiență politică și administrativă în acești 8 ani, ca ales al județului în special, iar cu o echipă bine pregătită vom face lucruri bune pentru județul nostru.

A fost și este onorant să-i reprezint pe sătmăreni și o fac deschis și onest.

Ce am făcut ca și consilier o să fac și din poziția de președinte. Adică o să reprezint cu cinste și pricepere întreaga noastră comunitate. Avem nevoie de drumuri sigure, școli bune, spitale modernizate și de cultură urbană de calitate. Județul are nevoie de o piață modernă pentru producătorii locali și de o strategie unitară și eficientă în turism. Avem un județ frumos și merită promovat.

Alături de colegii mei pot da o altă dimensiune instituției și cred că vom găsi resurse financiare pentru problemele care ne așteaptă.

Sunt convins că împreună vom reuși.

În perioada următoare voi elabora un program de guvernare locală și voi prezenta principalele proiecte pe care vreau să le promovez în perioada care vine.

Mă voi consulta cu medici, profesori, antreprenori, tineri, funcționari, meseriași și alte categorii sociale pentru a înțelege cât mai bine ce așteptări au și care ne sunt prioritățile.

Satu Mare trebuie să își recâștige prestigiul și să fie din nou un punct de reper important pe harta României, a anunțat Adrian Cozma pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.