Liviu Dragnea are interdicție să intre în SUA. Babici(PNL): ”Ce n-am reușit noi, la Negrești, au reușit Americanii! Bravo, SUA! Rușine PSD și Fedorca!”

Printr-un comunicat dat publicității, joi, Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii anunță că a luat față de Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, măsura impunerii interdicției de a intra pe teritoriul SUA.

În susținerea deciziei, se invocă implicarea fostului șef al PSD în comiterea de acte grave de corupție. Mai jos, comunicatul oficial al Americanilor…

Public Designation, Due to Involvement in Significant Corruption, of Romania’s Liviu Nicolae Dragnea

Dragnea este dat drept exemplu pentru a proba, fără vreun dubiu, faptul că SUA susțin lupta anticorupție din România.

Oare, dată fiind această nouă confirmare că nu prea e moral să te asociezi cu Dragnea, d-na Primar Fedorca de la Negrești-Oaș va catadicsi să revizuiască decizia de a-l menține pe Dragnea cetățean de onoare al urbei?

 

Babici: ”Vă dau scris că rămâne cetățean de onoare. Fedorca nu se sperie de americani!”

L-am consultat pe Marius Babici, șeful PNL Negrești-Oaș, unul dintre cei care a susținut retragerea titlului lui Dragnea, alături de consilierii locali ai PNL.

Acesta e sceptic că pesedista Fedorca s-ar lăsa influențată de decizia americanilor:

” Noi sperăm și luptăm ca Dragnea să ia o interdicție și în Negrești, cât de curând, însă nu am speranțe, în ceea ce-i privește pe pesediști. Fedorca nu va mișca nimic în această direcție. Ea și pesediștii din Negrești nu gândesc…Singura speranță rămâne la Prefect – în mod normal el ar trebui să le anuleze hotărârea de Consiliu Local în chestiunea aceasta”, ne-a declarat Babici.

Acesta a concluzionat, felicitâdu-i pe Americani că tratează infractorii și corupții cum merită:

”Bravo, SUA! Ce n-am reusit noi la Negresti, au reușit americanii”!

Recommended For You

About the Author: Ovidiu

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *