Liviu Dragnea are interdicție să intre în SUA. Babici(PNL): ”Ce n-am reușit noi, la Negrești, au reușit Americanii! Bravo, SUA! Rușine PSD și Fedorca!”

1

Printr-un comunicat dat publicității, joi, Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii anunță că a luat față de Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, măsura impunerii interdicției de a intra pe teritoriul SUA.

În susținerea deciziei, se invocă implicarea fostului șef al PSD în comiterea de acte grave de corupție. Mai jos, comunicatul oficial al Americanilor…

https://www.state.gov/public-designation-due-to-involvement-in-significant-corruption-of-romanias-liviu-nicolae-dragnea/

Dragnea este dat drept exemplu pentru a proba, fără vreun dubiu, faptul că SUA susțin lupta anticorupție din România.

Oare, dată fiind această nouă confirmare că nu prea e moral să te asociezi cu Dragnea, d-na Primar Fedorca de la Negrești-Oaș va catadicsi să revizuiască decizia de a-l menține pe Dragnea cetățean de onoare al urbei?

 

Babici: ”Vă dau scris că rămâne cetățean de onoare. Fedorca nu se sperie de americani!”

L-am consultat pe Marius Babici, șeful PNL Negrești-Oaș, unul dintre cei care a susținut retragerea titlului lui Dragnea, alături de consilierii locali ai PNL.

Acesta e sceptic că pesedista Fedorca s-ar lăsa influențată de decizia americanilor:

” Noi sperăm și luptăm ca Dragnea să ia o interdicție și în Negrești, cât de curând, însă nu am speranțe, în ceea ce-i privește pe pesediști. Fedorca nu va mișca nimic în această direcție. Ea și pesediștii din Negrești nu gândesc…Singura speranță rămâne la Prefect – în mod normal el ar trebui să le anuleze hotărârea de Consiliu Local în chestiunea aceasta”, ne-a declarat Babici.

Acesta a concluzionat, felicitâdu-i pe Americani că tratează infractorii și corupții cum merită:

”Bravo, SUA! Ce n-am reusit noi la Negresti, au reușit americanii”!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.